hmyz

hmyz

Anotace: H m y z

Tuhle sem v kádi pod vokapem,

uviděl plavat brouka,

mával si křídlem zoufale

,až voda všude šplouchá.

řikám si rozespalej,

co takhle dobrej skutek,

ten brouk to' ale neocenil,

jen na mě kouk a utek,

předtím mi ale nevděčník

ušpinil trochu dlaň

taksem se za ním rozběhl

spanile jako laň.

skákal jsem tiše ranní trávou

vítr mi vlasem vál

jenomže dohnat brouka v letu

těžké je tůze,
náhle se ruce zamotaly

v mé bleděmodré blůze

a už se k zemi
hlučné snáším,

do písku kde velmi práším

,zuby mi skřípou možná zlostí

,jenže co dělat s tou zlomenou kostí,

možná to zpraví trocha levné sadry,

proklínám brouka ať se mu ucpou žábry

.potvora jedna z chytinu,

vypálím broukovy mýtinu

Autor poeta, 13.01.2011
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí