Ploskuták vyráží

Ploskuták vyráží

Anotace: Do víru velkoměsta...Lovit:-)

Je sobota večer, čas se hodit do gala,
Divil bych se, kdyby mi dnes žádná nedala,
Jak mi říká kamarádka: "Prostě kanec seš",
Zbývá jen se navonět a zamaskovat pleš.

Už cítím vůni velkoměsta, září neony,
Místo prachů po kapsách mi šustí bonbóny.
Dívky v téhle ulici obchodují s těly,
Třeba by mě za hašlerku uspokojit chtěly.

"To seš teda hochu z lacinýcho kraje!
Copak nečteš noviny, jak si krize s námi hraje?
Dej mi aspoň litr, vykouřím tě na ulici,
Jestli se ňák stydíš, tak ho schovám pod čepici."

"Sorry, prachy nemám." Podávám ji kulicha,
v tom mě ňákej debil praští do břicha.
Že by její přítel? Spíš ji pasák hlídá,
bez peněz se šukat nedá, to je ale bída.
Autor ploskuták, 20.01.2011
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, Judita, Skrat, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za bonbón málokterá dá! Věř zkušenějšímu! ST!

01.06.2011 23:57:00 | Zasr. romantik

bože! sex a za peníze?
to musí být vážně krize.

(jinak báseň skvělá, jen škoda, že mírná vulgarita odradí řadu lidí od kladných hlasů .... mě ale ne :-) jsem *pasák)
__________________________________________________-
* pozn. překlep: prasák

23.01.2011 23:15:00 | Skrat

S tou poslední slokou nesouhlasím....protože Sex je chudých lidí omastek

20.01.2011 11:44:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí