Dobrák od kosti

Dobrák od kosti

Anotace: ...

Sbírka: Choulostivé

Podal si inzerát plný lásky,
nekuřák, dobrák od kosti,
poptává na víkend dvě, tři lásky,
značka: bez pásu cudnosti.

Ozvali se mu čtyři ženy,
Sado, Pis, Pet a Fetiše,
víkend byl rozdělen na tři směny,
od těch dob pero nepíše.
Autor Skrat, 25.01.2011
Přečteno 615x
Tipy 13
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, Mbonita, Nick Name, CULIKATÁ, labuť, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí