Tělní tekutiny

Tělní tekutiny

Anotace: Jen pro silnější povahy.

Rád piju co vzešlo ze mě
zvratky, moč i teplé sémě.

Opravdovou degustací
je pro mě když přítel zvrací.

Na úraz či tělesnou újmu
natřu si hned trochu průjmu.

Nevadí mi menstruace
možná jsem tak trochu prase
já usmívám se nahony
neb s chutí žvýkám tampóny.

Místo trenek nosím plínku
užívám si každou chvilku
protože mou duši hřeje
když prdel má ve sračkách zeje.

V septiku nacházím svou můzu
z čistoty mám věru hrůzu
olíz bych i plivanec
já jsem prostě nadsamec!
Autor Flloyd, 25.01.2011
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí