WC

WC

Anotace: Taky máte na dveřích záchoda papír, kam každý návštěvník při dlouhé chvíli píše, co ho napadne? ..Ne? My jo..

1.
V prdeli je tma
nejsou tam okna
je tam jenom okynečko
kterým leze hovinečko
jinak je tam tma.

2.
Na obloze táhnou mraky
vyser se a táhni taky.

3.
Nad žlutou jen rukou máchni
co je hnědý, to hned spláchni.

4.
Ser hezky
ať neposereš desky.

5.
Když sežereš kokinko
tlačíš po něm hovínko.
Když sežereš hnusnou máčku
vypustíš smradlavou sračku.

6.
Seděla Vendulka na schodku
měla sen o krásném záchodku.
S voňavým papírem a modrou vodičkou
s teplounkým sedátkem a malou kytičkou.
A jak tak krásně a dlouze snila
tak se tam na schodku z toho pokadila!

7.
Trůnila maminka 10 vteřin
jakoby kakala 10 peřin.
Trůnila maminka minutu dlouhou
jakoby kakala broskvičku pouhou.
Trůnila maminka dokonce hodinu
jakoby srala i na svou rodinu.
Trůnila maminka celý den
a vylezla z ní srajda jen!

8.
Co tlačí tě po omáčce?
Je to hovno v zatáčce!

9.
Vendulka má křeče,
už to z ní zas teče!

10.
Tlačila Vendulka bobeček
až se jí rozpůlil zadeček.
Sešili doktoři prasklou škvírku
nechali jenom srací dírku.

11.
Spěchala maminka na hajzlík
po ruce měla jen pajzlík.
Záchodek ten se jí tuze hnusil
nejeden pár to na mě zkusil.
Všude jen krev, sperma a zvratky
to sraní mámino bylo krátký.
Ve druhé minutě maminka pláchla
sotva to hovno po sobě spláchla!
Autor wigi.sama, 04.02.2011
Přečteno 888x
Tipy 4
Poslední tipující: filipika, angellka, Aidinera
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co sedej rychle, ser jen krátce, záchod není rekreace ?? :)

04.02.2011 16:29:00 | Aidinera

já znám v prdeli je tma nejsou tam okna a i kdyby tam okna byly hovna by je prorazily :)

04.02.2011 16:28:00 | Aidinera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí