Hvězdná..

Hvězdná..

Anotace: .. brána

Chtěl bych se ohlédnout v čase
dozadu
přesvědčit se, zda-li to dá se
proč já jdu

první, když hledím spíše vzhůru
ke hvězdám
Hvězdné brány architekturu
slézt nevzdám

stín touží otvorem projít se
tam a zpět
já lezu přes jako opice
čas krapet

diví se, z ciferníků hodin
smíchy spad
(za zdí se směje jak uhozen
psychopat)
Autor Petbab, 15.02.2011
Přečteno 388x
Tipy 22
Poslední tipující: Doradan, NikitaNikaT., Danga, PIPSQUEAK, Jiná, carodejka, Gabrielle, Kars, labuť, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je jako štafeta, moc hezky si vše vyjádřil.

15.02.2011 12:46:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí