Chemikářka

Chemikářka

Anotace: ...

Školní zvonek doznívá,
žáků z chodeb ubývá.
Já už to vím-a nejsem jediná.
A co vím? Že nám teď začla hodina.
Naše chemikářka do třídy vchází..
Kolik je zděšených pohledů, co ji doprovází?
Když projde,z podlahy se zvedne prach..
On z ní jde opravdu veliký strach.
Chce mě zkoušet,volá mě k tabuli,
nevím nic, tak vytáhla pistoli,
zmáčkla spoušť a pistol vystřelila..
A co já? Já jsem se zpocená probudila,
A hned jsem věděla,že to byl jen
velice,VELICE děsivý sen,
však dalším dnem,ve škole,
bála jsem se pistole.
Školní zvonek doznívá,
žáků z chodeb ubývá.
Já už to vím-a nejsem jediná.
A co vím? Že nám teď začla hodina.
Naše chemikářka do třídy vchází,
má hroznou sukni,výsměch ji doprovází..
Když projde,z podlahy se zvedne prach,
má hrozný obleček,nejde z ní strach.
Autor Cataliina, 18.02.2011
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí