U nás v Kocourkově

U nás v Kocourkově

Anotace: ...hlavně že se máme dobře. ;oD

Ze zdi na mě kouká Vašek,
v hokeji zas chytá Hašek.
Každý drží se svého místa,
budoucnost dnes není jistá.

Státní maturitu už tu máme,
kolik peněz za ní ještě dáme?
Chytřejší budeme s tím papírem v ruce!
Ve světě čekají až jim budeme k ruce...

Knížete jak usl v křesli,
prý průvodem na hrad nesli.
Jen škoda že to prospal,
jinak dál by se u nás dostal.

Paroubek do ústraní ustoupil.
Engel před politiky předstoupil,
že doktoři už nechtějí dělat přesčas.
Jó, vedle vládne Slota, tady Nečas!

Prý zavedou nám jednotné daně.
Ještě chvilku a budeme řvát "Hrr na ně!"
A nové cesty slíbili že budou.
Jen jestli pojízdná auta ještě zbudou.

Ale nám je to fuk, vždyť jsme Češi.
Ať si na to kdo chce co chce hřeší.
Tak setrvejme i nadále v našem klidu,
užívejme si v úkol tu strašnou bídu.

Jó, hlavně buďme cool a trandy,
popíjejme pančovanou, levnou brandy.
On to tu někdo urovná a pochrání,
odborníci z EU, ti nás zachrání...
Autor Gogsa, 22.02.2011
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prý zavedou nám jednotné daně.
Ještě chvilku a budeme řvát "Hrr na ně!"

Já mám dojem, že ono to přijde...Bezva dílko...ST

26.02.2011 14:54:00 | Sladkalu

Dost dobré :D a o to horší, že pravdivé :D

22.02.2011 22:22:00 | Elwig

Máš pravdu, tady je skutečně Kocourkov!

22.02.2011 10:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí