Digichaos..

Digichaos..

Anotace: (digitalizovaný chaos)

Vesmír měl vypadat jinak
jak to vím? prostě
takový jsem ze snu vymák
coolovej poster

s dizajnem docela jiným
nežli ho známe
chcete-li, lehce nastíním
co? nechte na mne

projekt byl až do detailů
nakreslen v xD
hacker za jedním z 'go' mailů
schován byl, systém

nakopl a už to jelo
Big Bang byl spuštěn
dotekem těla na tělo
kód snáz rozluštěn

nedigitální se zřítil
původní chaos
jakmile se hoax roztříštil
neskrýval radost

nevěda o tom, že nelze
sobě vše věřit
v nekalé stal se posléze
- číslem, soutěži
Autor Petbab, 25.02.2011
Přečteno 360x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, jaroslava anna, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, Květka Š., labuť, Bolder, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

25.02.2011 12:13:00 | Květka Š.

Hoaxy se rozšiřují s blbostí
odesílatelů, kteří neověřují
a vesmír jinak / tak to boduji
to fantazie s řešitelností...

25.02.2011 10:41:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí