Planétka Chimaera..

Planétka Chimaera..

Anotace: .. MPC č. 623

Najrýchlejším spracovaním dát
- algoritmov množstvom
disponujú uzly
optopočítače chcú sa zdať
výkonnejším božstvom
zmenu snov vykúzli

globálna konkurencieschopnosť
prenosných priestorov
- budúcnosť je ´opto´
fotonanotechnológií kosť
do psích búd priezorov
virtuálny hotdog

tieň pohodil ako hologram
z planétky Chimaera
Kerbera úspešne
trafil, obojok mal, monogram..

Numero vymiera
holosny - sú smiešne?
Autor Petbab, 28.02.2011
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Mbonita, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chimaerides - fosilií siluru není dostatek a značné množství informací poskytuje analýza DNA

28.02.2011 14:28:00 | Petbab

doufám, že není stejně podivná
jak Chimaera monstrosa
neb u někoho psychóza
by vyvolala stísněnost - a ta je protivná :)

28.02.2011 14:15:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí