Hvězda Menkar..

Hvězda Menkar..

Anotace: .. Alpha Ceti LAN párty

Něco se děje v souhvězdí Cetus
vidím sítě v černé dírce
největší sraz všech akčních apdejtů
her v 10 D, ne-li více

Menkar je rudá s průvodcem modrým
v pentagramu hvězdné hlavy
Velryby, dipól spojil se moudrý
v konfiguraci sestavy

herní, pro fajnšmekry různých LAN párty
s opravdu stylovým vzhledem
games hrajou se z full grafické karty
v multiplay X-treme se sejdem

Čus! Týpkyně a týpci v klubu
u svítících klávesnic, cool!
Miss Galactic Videogame v tubu
ze Země sledovat - jsem vůl?
Autor Petbab, 09.03.2011
Přečteno 698x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Bona, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí