Záhadný automat

Záhadný automat

Anotace: Tohle se mně a mojí kamarádce stalo dneska =)

Stojíme u automatu.. Je velká záhada,
že po vhození ta mince vždy propadá..
Že by byla nějak vadná?
Pokus dva: odezva žádná.
Nápady nemáme žádné
a ta mince vždycky spadne
tam, co padají mince k vrácení..
Zač jsou sakra výrobci placení?
Otáčí se k nám svět zády?
Pak se nám dostává rady:
Nechcem-li tam ještě století být,
máme tu minci o automat třít..
Pokus čtyři: no tě pic,
odezvou není zas nic.
Automat se tváří velmi líně,
my chceme přijít na kloub příčině.
Házíme tam mince jiné,
čas dál jako voda plyne.
Svačinka bohužel není,
ale máme vysvětlení.
Řekl by vám i velký lotr,
že tam byl nápis: OUT OF ORDER.. =)
Autor Cataliina, 10.03.2011
Přečteno 453x
Tipy 11
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Mončík, CULIKATÁ, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, Helena Lovecká, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

10.03.2011 22:16:00 | CULIKATÁ

není nad "zhudebnění" reálných zážitků ... vidím to v barvách

10.03.2011 19:11:00 | Helena Lovecká

:-))))))S.T.

10.03.2011 18:41:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí