Talent na sport

Talent na sport

Anotace: Ne, zas tak špatné to se mnou není =). Zatím..

Sporty mě nějak extrémně nebaví-
-obvykle dostanu míčem do hlavy,
nemluvě o modřinách..
V hale je děsný zápach,
takže ať staré anebo nové
byly by třeba masky plynové.
Teď klečím v bráně.. Chci už pryč!
Mezi oči mě trefil míč!
Pomalu jdou na mě mdloby..
Vidím peklo, ráj a hroby.
Probírám se.. Už nehrajem floorball,
já mám na hlavě ledový obal,
kolem mě je lidí shluk..
Štěstí, že to nebyl puk,
protože kosti jsou křehké..
Míčky na floorball jsou lehké,
proto já, oceněná cenou mouly
nemůžu mít nic horšího než bouli..
Bez úrazu? Možná příště,
to půjdeme hrát na hřiště..
I přes to, že mě sport moc nebaví,
užiji si při něm dost zábavy.
Autor Cataliina, 12.03.2011
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Marcone, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))Dala bych to do srandovních:-))).Vezmi si helmu a masku:-))).Jako bych se viděla:-)))

12.03.2011 13:24:00 | CULIKATÁ

skvělá vzpomínka na mládí při vybíjené .. ST .. není třeba ve sportu vynikat, je spousta jiných zábav, které má lid také rád

12.03.2011 10:23:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí