Čtete mě?

Čtete mě?

Anotace: -

Tak třeba tady, přátelé
Koukejte, čtení veselé
Je hravé, přítulné a milé
Zbarvením hezky černobílé

Zbavili se ho pěkní voli
Že mělo jen dvě kapitoly
Nezanevřelo na lidi
Otevřít se jim nestydí

Je na údržbu nenáročné
To každý ví, hned co ho pročte
Tak vy, kdož rádi listujete
Jistě ho už teď milujete

Knížečku malou negramotní
Koupili, jenže co potom sní?
Odstavec třetí, to byl bod zlomu
Přes hlavu přerostla, musela z domu

Nechali ji za dveřmi antikvariátu
V kotci z regálu vyčkává tu
Chce domov ve vaší knihovně
Přesto že vypráví o … ničem.

Jistě se mnozí slitujete
I Když ji celou nepřečtete
Aspoň se koukněte na obálku
V nejhorším hodí se na podpalku.
Autor Bolder, 12.03.2011
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Jean89, la loba, Květka Š., Rejha, Marcone, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St!a ne jedno!zasmála jsem se,taky myslím že máš talent!

13.03.2011 15:10:00 | la loba

Verše co s nadhledem se vidí
mám rád - ne tak jiné lidi
Máš velký talent za mě St

12.03.2011 14:13:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí