Můj přítel Karel

Můj přítel Karel

Anotace: Je to jen takový úlet, dost jsem váhala jestli to nezařadit mezi říkanky...:-)

Můj přítel Karel od 15-ti maso nejí,
Vegetariánství se mu jako dobrá víra jeví.
Bez masa prý může v klidu žít
a zvířata, toho trápení ušetřit.

Já říkala jsem mu hned,
aby taky bílkoviny někdy sněd.
On prý všecko ví,
studoval to celý víkend minulý.

Jen pokožka jeho z čista jasna
není již tak krásná.
Pupínky mu skáčou po těle,
věřili by jste tomu přátelé?

Pravila jsem mu hnedle,
k dr. musíš- jsem z toho vedle.
A pak poštou přišla ta zpráva,
na zeleninu! Musí si chlapec pozor dávat.

A tak Karel neví si rady,
už jen ovoce je pro něj tady.
Maso bude muset vzít na milost,
ovoce nemá totiž živin dost.
Autor Mil, 13.03.2011
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: LIrds
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí