Chuck

Chuck

Anotace: nevěděli, že je mistr v boji, síle, taktice

Byli jednou hloupí lidé,
co se obden poprali,
aby jim prý nezatuhla
hmota kterou nabrali.

Věčně in a v noci čilí,
prostě velcí frajeři,
ke snídani pouze chilli
a šest kiláků k večeři.

Jednou ale narazili
na chlapíka Norrise,
nevěděli, že je mistr
v boji, síle, taktice.

Už vidí hvězdy, Kozoroha,
jo jak by rádi vzali roha.
Probudí se v nemocnici,
tito zbití kočovníci.

Dnes nejsou ostří
jak to chilli,
snídají jen morfium,
v zemi kde se hodně daří
látce zvané opium.
Autor Dreamer, 13.03.2011
Přečteno 480x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., NikitaNikaT., Jean89, CULIKATÁ, Gabrielle, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou tedy myšlenkové pochody:-))))S.T. za toho 70-ti letého barda:-)))

13.03.2011 22:39:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí