Čípky poctivosti

Čípky poctivosti

Anotace: -

Vymysleli vědci
Léky na protekci
Nebyli to tupci
Taky na korupci

Zaručeně úspěšné
Prý budou lidstvu prospěšné
Hned dostali ocenění
Jenže dodnes lék tu není

Smutně hledí na cenu
Lék se ztratil v systému
Na nic tedy nečekali
Do práce se znovu dali

Vymyslet se podařilo
Čípek, by se nešidilo
Stačí jej dát do zadku
A vše bude v pořádku

Jenže mnozí idioti
Samozřejmě byli proti
„Nikam nic cpát nebudeme
Strčte si jej do… archivů“

Vědci se jen usmáli
Odpověď tím získali
Tak úplně lék to není
Jen pozná, kdo jsou nakažení.
Autor Bolder, 14.03.2011
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Oliwie, NikitaNikaT., casla, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lezení kamsi:))

14.03.2011 07:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí