Ptám se..

Ptám se..

Anotace: .. proč

Ptám se, proč Venuše rotuje pozpátku
jí ne, prozatím
jelikož měsíce nemá od počátku
marně čas tratím

ona možná taky dovědět chtěla se
proč se tím liší
ode všech ostatních planet, je načase
lákat přestiží

svou jedinečnou toulavé netopýry
z retrográdních drah
pokaždé jsem v její atmosféře síry
přistižen ve snách

o terifikaci Venuše pro Tebe
- jsi lidské dítě
neboj, k stylingu účesu, míst pro hřeben
znám dost.. náležitě
Autor Petbab, 14.03.2011
Přečteno 367x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Helena Lovecká, NikitaNikaT., Doradan, Květka Š., labuť, Sweet KiWi, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ptát se budem stále..hezky napsané ST

14.03.2011 13:52:00 | xoxoxo

Tvé hvězdné básně jsou
**S*T**

14.03.2011 10:55:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí