Ta..

Ta..

Anotace: .. nej

Ta nejsvůdnější entita vesmíru
je lidský omyl
virtuální chytrost, svou černou díru
si uvědomil

přespříliš pozdě, jak nadšením šílí
z antagonizmů
ok membran neuronů synapsi sdílí
trs lží, přes prizmu

přeletěl rychlostí světla a zrudl
než zčernal málem
před černou dírou ´jen pro VIP´ ucukl
- velké lži v malém?
Autor Petbab, 16.03.2011
Přečteno 358x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Helena Lovecká, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, NikitaNikaT., labuť, Bona, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snažil jsem se slovně uchopit podstatu fatal error-u

17.03.2011 17:44:00 | Petbab

to je dobrý! nevím o čem, ale je to dobrý ST

17.03.2011 15:28:00 | Helena Lovecká

Zajímavé počtení.

16.03.2011 13:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí