Souhvězdí Lyry..

Souhvězdí Lyry..

Anotace: .. Superstar

Soutěžní hvězda Xí Cephei zpívá
před porotou své tralala
přikouzlí zpěvem zlořád jenž zívá
spící jury rozesmála

Theta Serpentis ambici nemá
nikterak větší, že ano
otvírá ústa krásná leč němá
soupeř má vystaráno

Sigma Scorpii tančí v bodláčí
pohledů břitkých jak jehly
aniž zazpívá, řekli - to stačí
zdi po nadějích se slehly

Alpha Lyrae - šok porotou cloumá
standing ovation ji zvedá
černých děr v tranzu hostilní koma
ze souhvězdí Lyry hvězda

kterákoliv svým dílem neřeší
z těch pěti každá superstar
porotu stejným kouzlem konejší..
.. připraví o dík za nezdar
Autor Petbab, 28.03.2011
Přečteno 416x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., šuměnka, la loba, Mbonita, Kett, modrá..., Marcone, labuť, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jsem u vytržení
s ústy do smáčkova
tohle vábení
jdu číst znova...

29.03.2011 18:39:00 | šuměnka

Ta paralela mne pobavila Pavle.

29.03.2011 13:58:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí