Kolik..

Kolik..

Anotace: .. je tolik?

Kolik je vesmírů - stotisíc, milion?
duální podstaty hmoty jsou kvanta
kvantová vlastnost mezonů ypsilon
- spin, v klasické fyzice ignoranta

strpí, čímž kvantová fyzika sílí
s Planckovou konstantou ve fullHD view
zatím si z bezpočtu vesmírů střílí
hedgeových fondů trh, nikoliv géniů

strategií investic s výnosem příštím
portfolio akcií v majetku vzrůstá
manageři s klienty stejným tržištím
fandí, ta fyzika dle jejich gusta

má na dvě dřívější, plazmová koule
je třetí fyzika parazitních věd
vesmíry zbohatnout - ze zeměkoule
jež pořád rotuje v jednom z nich.. teď hned!
Autor Petbab, 04.04.2011
Přečteno 388x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, Maryje..., slnečnica, enigman, NikitaNikaT., CULIKATÁ, šuměnka, la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

!!! :) :) :) !!!

05.04.2011 15:24:00 | slnečnica

právě teď...nad hlavou...

05.04.2011 00:35:00 | enigman

... a točí se, točí... nikdy nepřeskočí :o)

04.04.2011 19:00:00 | NikitaNikaT.

já tohle Tvé básnění fakt hltám!
fascinující!!

04.04.2011 15:10:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí