Cesta do školy

Cesta do školy

Anotace: Jen takové hrátky se slovy ;)

Noha nohu míjí,
žížaly se svíjí
na chodníku
u rybníku.
Je pondělí.
Do školy jdu zase.
Pásek okovaný v pase.
Černé tričko na těle,
jak na funus, přátelé…
Co vám budu povídat,
to se nedá předvídat.
Že zase pětku dostanu,
po tělocviku nevstanu
a naštve mě pár lidí,
co mě taky rádi vidí.

Inu, škola byla, je a bude.
Kazičem nálady vždy a všude.

Noha nohu míjí
housenky se svíjí
na rohlíku
u rybníku.
Je pátek.
Jdu domů.
Alejí stromů.
Je mi nějak vesele,
to víte – volno, přátelé…
Co vám budu povídat,
nechtějte už vyzvídat.
O víkendu budou se věci dít,
bude se slavit, lenošit a snít.
O tom, že v pondělí snad,
nebudu muset do školy vstát.
Autor Prinzeschen, 05.04.2011
Přečteno 1032x
Tipy 3
Poslední tipující: EM EM, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí