Jak vznikl svět?

Jak vznikl svět?

Anotace: Pátek 25.3.-Sobota 26.3.2011

Pokusím se vyprávět,
že před miliardy let
nebyl člověk,
ale pravěk.
Že předbíhám?
Napřed byla jiná,
přece doba ledová.
A tak hnedka od začátku,
začnu pěkně od počátku.
Prvohory,druhohory,třetihory....
Kdo se v tom vyzná?
Že já si ted', nejsem,
úplně jistá.
Proč já při hodinách
nebyla aktivnější,
ted' jsem mohla být,
o něco chytřejší.
Že první po zemi
chodily dinosauři,
to všichni víme,
ted' se jich ale,
nebojíme.
Byli dost velicí,
velcí až do oblak,
nechtěla bych je,
nechtěla potkat.
Pak dopadla kometa,
to byla rána,
konec byl,
během jednoho rána.
A rázem hned,
poteměl svět,
tak přišla jiná,
přece- Doba ledová.
Nenech se mýlit,
nenech se mást,
už v té době,
mohli se mamuti- pást.
S bohatou srstí,
co se neplstí.
Proto se začali,
ve velkém loviti,
aby se lidé mohli,
teple oblékati.
Tak nastal ten věk,
kdy vznikl- Pravěk.
A jak roky plynuly,
pračlověk v jeskyni,
rychle zjistil,
že takhle se nedá,
do nekonečna být.
A během let,
změnil svět,
ve kterém máme možnost,
takto tu žít.
Autor EM EM, 05.04.2011
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí