Sčítací lístky

Sčítací lístky

Anotace: Stane se.

Až nastane, úředníkům
povinost, zasednout ke sčítacím lístkům,
možná se i zasmějí,
že podle mého manžela
žijeme v registrovaném pertnerství.
Já vím,
žádný malér,
zakřížkoval v trvalém.
Přece nejsem žádný chlap,
já jsem žena,ty má rád.
V náboženství,věřte mi,
tam má velký čitelný-NEMÁM.
Já myslela,že už panáka si dám.
Řekla jsem mu ,,Vždyt' to není povinný"a
on na to,,To máš jedno,tak at' to ví".
Ještě špatně pochopil-
-kde bylo jen pro ženy,
tak dvě děti porodil.
Prý,co je komu do toho,
kolik dětí se mu povedlo.

Ve skutečnosti,
je to inteligentní chlap,
ale už nic ,nebude vypln'ovat.
Aby si úředníci nemysleli,
že blbci žijí v této zemi.
Myslím,že nejsme jediní,
kdo jsme tam něco zkazili.
To je tak,
když si něco,kloudně nepřečteme a
do všeho se, po hlavě hrneme.
Autor EM EM, 07.04.2011
Přečteno 582x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí