Viagra

Viagra

Anotace: Fakt s ní nemám zkušenost.

Krásnou modrou barvu má,
je velice žádaná.
Jíst ji můžeš jenom na noc,
věř,že spát nebudeš moc.
Na vrchol blaha, Tě přivede,
pár lidí ,už i do nebe.
Není to bonbonek pro děti,
víc jak 18, musí být Ti.
Na to jsme ještě hodně mladí,
po padesátce jsou víc žádaný.
Nevím,nevím,jestli Ti vstane,
jen ta cena Tě dostane.
A tak, jestli můžeš, nic neber,
se svým partnerem ,vše prober.
Ona Ti lásku, stejně nedá,
jen na jednu noc, bude Ti dobrá.
Autor EM EM, 11.04.2011
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí