Gen

Gen

Anotace: etika vesmíru

Fluorescenčná in situ hybridizácia
(nie práve fluorochromom)
genetiky vesmíru, hľadanie rácia
vedie ma kozmodromom

nápadov, ako sa dostať mu pod kožu
informačný slide génov
od vedy nečakám, ak, tak mi pomôžu
sladké sny v tieni géniov

pozitív - logika, negatív - pravá tma
lunapark ohňostrojom
skončí sa v tom istom raji, kde pra-had má
IQ "hviezd".. nie tak v mojom

chápaní vesmíru, mne nič nehovorí
známe syčanie múdre
mám gény ohnivej krídlatej potvory
- v prachu sa vták nekutre
Autor Petbab, 15.04.2011
Přečteno 359x
Tipy 13
Poslední tipující: šuměnka, Emmelia, PIPSQUEAK, pejrak, labuť, Mbonita, Květka Š., modrá...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ty tvý geny!:-)

15.04.2011 11:01:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí