Vesmírný..

Vesmírný..

Anotace: .. sen

Luxusní vesmír pro solventní klienty
značkové hvězdy má, kvalitní zboží
v plazmatu jejich golf pro exponenty
partají, biznisu, - zdravíčko slouží?

proslulé lázně znám v souhvězdí Hydry
s promenádou téměř bez konce, račte
vířivky pro ty okázalé lídry
jež sní své charisma (sny nezmrzačte)

zájezdy na míru, let červí dírou
nabídka předčí sled pozemských rájů
trh destinací nezná souhlas s mírou
kdepak, zápisník Big Bang zpravodajů

přináší přehled zpráv z nejzazších klubů
- kterak si vybrat, vesmír příliš velký
je (jak bezpočet na střechách holubů)
hluboký spánek? ..kdepak, spíše mělký
Autor Petbab, 27.04.2011
Přečteno 388x
Tipy 23
Poslední tipující: patrikus, PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Kars, hašlerka, Mbonita, chicacheca, Jiná, la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdo má prachy, poletí do vesmíru, okouknout černou díru

27.04.2011 22:04:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí