Jaro zahrádkáře

Jaro zahrádkáře

Anotace: s věnováním pro mojí mámu

Na zahradě krtek ryje,
lidi klátí alergie.
Čas vytvořit záhony,
mrva smrdí na hony.
Pod stromy nám listí hnije,
posedá mě letargie.
Začíná čas lítačky,
ztratily se motyčky.
Opadaly zdi a domy,
kdo ostřihá naše stromy?
Mladé stromky sluply srny,
chodník kryjí husté drny.
Na zahradě sídlí plevel,
každé jaro - vyšší level.
Autor Aurora., 30.04.2011
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

30.04.2011 13:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí