Obelstít..

Obelstít..

Anotace: .. Zemi

Lze Zem obelstít?
jíž člověk chytrý
má za blbečka
en dalších entit
soumraky s jitry
svého hnízdečka

zruší, když slunce
v zrcadlech stvoří
rozjede byznys
takhle lehounce
kouli rozhoří
světly jakýmis

z ohnisek čoček..
(Fantomas šílí
a modrá vzteky)
zda Ludvík Souček
souvislost, čili
- stín, tušil tenký

lidské chytrosti
bez omezení
na těch lstích hloupých..
Vaše Výsosti
- člověk! jmen jmění
má na všech sloupích
Autor Petbab, 02.05.2011
Přečteno 376x
Tipy 20
Poslední tipující: Markéta Hl., PIPSQUEAK, Jiná, Psavec, la loba, NikitaNikaT., whiolet, labuť, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neobelstíme jí...

02.05.2011 20:04:00 | la loba

Tvé dílko vede lehce k zamyšlení. ST!***

02.05.2011 19:32:00 | NikitaNikaT.

:)

02.05.2011 18:49:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí