Nevzniká..

Nevzniká..

Anotace: .. nemizne

Nevzniká, nemizne - jav čierna diera
neexistuje
len v hlavách géniov sa hrob poneviera
kolaps boduje

masívnych hviezd, iste, anihilácia
strašiť ich môže
mal dať - dal, všetko sa k nule nevracia
prečo? pretože

tá má tiež akýsi horizont dejov
(diere sa kýchlo)
každá z nich mixážny pult discjockeyov
v remixe singlov

opúšťa napriek gravitačným silám
mrak núl.. i pár z dier
mix reál-virtuál patrí k idylám
dymiacich handier
Autor Petbab, 04.05.2011
Přečteno 399x
Tipy 18
Poslední tipující: Tamara, enigman, Mbonita, labuť, Květka Š., Sweet KiWi, Markéta Hl., CULIKATÁ, Kars, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přece je...

05.05.2011 09:04:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí