Cestovatelská

Cestovatelská

Anotace: A jde to i bez navigace:-)

Moje žití obsahuje pár malinkých restů,
hrozně rád bych po tvým těle naplánoval cestu.

Začnu třeba na čele a kam dál, no kdo ví?
Zvolna sjedu do míst, kde si tvoje oči hoví.

Za tuhletu cestu hrozně velký díky,
teď to trochu drnclo, když přejel jsem ti rtíky.

Opatrně kloužu z kopce, teď to bude zrada,
je to hrozně velký sklon, jmenuje se brada.

Zbytek cesty bude doufám klidný a i v poho,
čekají mě dvoje Alpy, už se těším. Joho!

Nechci být za padavku, proto zkusím zdolat,
jejich vrchol bradavku, lze se někde schovat?
Asi je to blbina. Co když přijde lavina?

Cesta svižně ubíhá, já upijím Jupík,
náhle velká rána - kolo zničil pupík.
Mám teď vážně chuť komplet se vším švihnout,
proč tu není cedule "Musíte se vyhnout".
Autor ploskuták, 01.06.2011
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačilo by doporučení, alespoň malinký ...

01.06.2011 23:53:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí