Dokud se zpívá

Dokud se zpívá

Anotace: když vám začnou známé osobnosti raditi...

Té noci navštivil mě Zola
povídá mi takhle zhora
poletujíc za oknem:

,,Hochu, ještě loka rumu
a budeš zbaven rozumu
alkohol je zabiják..."

Té noci navštívil mě Ježíš
jestli mi to teda věříš
se svatozáří nad hlavou:

,,Alkohol jest zrádné pití
pro Satana zvací vytí
postupně se zaprodáš..."

Té noci navštívil mě Fidel
jak kouřím doutním viděl
a chtěl mě vyCastrovat

,,Neměj náš doutník v hubě
když nejsi u nás na Kubě
a kup si radši spartky..."

Té noci navštívil mě Marley
ale měl to vážně marný
já byl zcela zhulenej

,,Dej mi taky jointa!"
,,Počki, je tu fronta
na řadě jsem jenom já!"

Té noci navštívil mě Freud
na zadku měl hemeroid
a praví k mojí cigaretě:

,,Nekuř tabákové tuby
chytneš raka huby
a umřeš...je to psycho"

Té noci navštívil mě Freddie
byl celý olezlý a bledý
a byl dokonce bez knírku

,,Dej si bacha v noci
syfilis tě lehce zkosí
a už nezapěješ Quenny"

Té noci navštívil mě Poe
noční můru přivolal zlou
o jámě a kyvadle

,,Nikdy nevíš, kdo je kdo
a kdo má jaké libido
...tak nepřespávej na hradech"

Té noci navštívil mě Nietzsche
ale co se jeho rady týče
připadám si zmatený

,,Bůh je mrtev, kémo
mrtvé je i tvé jméno
a umíráme všeci..."

Té noci navštívil mě Jarek
nabídl mi pivo, párek
a pravil ideu nejvyšší:

,,Kašli na ty mravní rady
vše vůkol plné stejné zrady
jen zazpívej si Těšínskou!"
Autor Jean-Michel, 05.06.2011
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí