Balada o slečně, co přílišně kalila

Balada o slečně, co přílišně kalila

Anotace: ...

kapaly kapky mi na klopy
předzvěstí stoleté potopy
kapaly kapky o kapku víc
nežli je zvyklé pro jarní líc

voda se valila vůkol lán
konkurence Niagárám
voda se valila, svalila
slečnu, co včera moc kalila

voda ji svrhla do kanálu
jak jest psáno v místím análu
slečna se tam chvíli topila
však byla ještě dost opilá

nakonec byl konec konečně
slečna jak ,,plavala" horečně
ztratila své síly opilce
a na dně byla hle ve chvilce

tož děti mějte víc rozumu
a nechoďte za deště do rumu
jakmile na míle zříte mrak
preferujte spíš z okůrek lák
Autor Jean-Michel, 23.06.2011
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, divoska_jaja, ECHO PARAZIT, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,úžasně jsem se bavila :)!!!

05.07.2011 01:25:00 | ilona

Já se zatím na tom litru nějak ztrácím,ale nepochopim proč nikdo neocení jiné dílo než o lásce,vyznání,nebo zklamání,sem hotovej,píšeš výborně.

23.06.2011 21:28:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí