HDP vesmíru..

HDP vesmíru..

Anotace: ..

HDP vesmíru s efektom prírastku
niekoľkonásobne prevýšil vstupy
výnos z investícií vyhol sa prívlastku
- súvzťažný so Zemou - kto ostal hlúpy?

v mravenčom prízemí patlá sa ľudstvo
kým investičný z hviezd multiplikátor
roztočil vzťahy, by preľstil osud svoj
rednúť do zblbnutia cez ventilátor

Big Bangu, ktorý sa zastaviť nedá
odpisy sú pre nákup stálych aktív
vítanou zmenou, nuž Zemi je beda..
mozog sa nenachádza v tvrdom lakti!
Autor Petbab, 24.06.2011
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě tam dej DPH a daň z obratu! A černou díru co kapsa politiků. Co s tebou? ST!

24.06.2011 23:23:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí