Zvířátka

Zvířátka

Anotace: Moje první dílko zde publikované.

Ve chlívku koza smutně mečí,
je skoro zoufalá z toho faktu,
ji žádný kozel nevzal ztečí
a nedošlo k žádanému aktu.

Celá bez sebe je koňadra,
krev se jí vzteky v žilách pění,
špaček ji zase sahal na ňadra,
nemůže nechat toho harašení.

Podivný sen měla včera kuna,
co asi znamená, ptá se,
viděla v Lidlu nakupovat Huna,
byl to sám Atila v plné kráse.

V Čechách podniká kdejaká kočka,
jsou jich asi čtyři stovky,
některé založily es er óčka
a jiné zase akciovky.

Mrákoty jdou právě na křepelku,
pro ní jsou idoly Nezval,Halas,
když si ale občas pustí telku,
běží tam Vyvolení nebo Dallas.

Krtek nemá zrovna zrak rysí,
po pravdě řečeno je nevidomý,
proč jemu doma Rembrandt visí,
nad tím člověk rukama jen lomí.

Včera zas řádil křeček v Plusu,
zmizely jogurty, piva dvě basy,
odnesl dokonce zmrazenou husu,
co kdyby přišly zlé časy.

Anglicky jazyk okouzlil krajtu,
jak ho ovládá koukej,
co bylo v pořádku je teď v rightu
a místo dobře používá okay.
Autor Ringo, 25.06.2011
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, divoska_jaja, tato22, EM EM, la loba, Tamara, Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí