Petr a Pavel (Z cyklu Dneska má svátek ...)

Petr a Pavel (Z cyklu Dneska má svátek ...)

Anotace: Petr a Pavel jsou dva kamarádi, ale to je jejich věc, no ne? Podstatné je, že jim je fajn. Tak jim popřejme všechno dobré ...

Petr s Pavlem kamarádí
v jednom bytě věrně
a všechno co, mají rádi,
dělí stejnoměrně.

Napůl jabko, napůl párek,
napůl prostor v loži …
Když jeden z nich koupí dárek,
ten druhý se složí.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 29.06.2011
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, hašlerka, Jiná, zvířenka, Gabrielle, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí