Pes

Pes

Pes nejlepší je přítel člověka, tak už je to dáno,
štěká, ocasem zametá, ochočen byl dávno.
Pes který štěká nekouše v dnešní době není pravda,
já šel spoza rohu pes, teď na ruce je sádra.
Z toho plyne poučení, které je dobré vědět,
nevěř jenom pořekadlům použij i svůj mozek.
Autor Hermos007, 01.07.2011
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí