Beznoh

Beznoh

Anotace: to nepůjde ...(po dobrém)

Dvacet let v Česku žil, mlčel jsem
dvacet let hleděl jak kradou,
zato dnes na prahu reforem
zůstávám s pokleslou bradou.

Opasek musím si utáhnout,
byl zatím jen pro parádu,
zpráskaný pro ně jsem vohnout,
co zodpovědnou má vládu.

Musím jim vyjádřit podporu,
navštívit je v jejich sídle,
do Prahy v pracovním mundúru,
na cestu beru si vidle.

Říkám si pro sebe: je špatně,
že mám beránčí náturu,
pak vládě provedu bezplatně
vidlemi akupunkturu.
Autor tichy.drak, 01.07.2011
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Doradan, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí