Ze zvyků ovoce a zeleniny

Ze zvyků ovoce a zeleniny

Anotace: Mé nápady jsou někdy fakt divné :D Za komentáře předem děkuji :) ...roste mrkev a salát tam běží...

Sbírka: Má včerejší tvůrčí chvilka 1.

V daleké zemi,
kde lesy jsou svěží,
roste mrkev
a salát tam běží
olympijský běh.

Ve Francii
místo kola
na Tour de France
pořídil si vola
lilek mladý, pohledný.

Brambora z pole
v porotě sedí
poslouchá, nedýchá,
na Superfruit (Superstar) hledí
a hodnotí chyby.

Ve slavné Americe
zvykla si,
vařit se kuřata
na sladké paprice
zakápnuta trochou smetany.

Představte si,
že v Saudské Arábii
koupil si špenát
novou Škodu Fabii,
i když na nic mu je.

A nakonec
v Turecké zemi
prohlašuje hruška:
"Stále zima je mi!"
zahalena v kožichu.


Jedno malé jablíčko,
zlámalo si srdíčko,
dostalo pak de-ja vu
a skončilo na pánvi,
jako předkrm malý.

Zralá jahoda
se jen tak zabila,
pohřeb byl pěkný,
básnička skončila
k potěše všem.
Amen.
Autor Rezkaaa, 20.07.2011
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek mě bavil, pak už to trošku opadalo. Kratší by bylo možná lepší. Ale nemůžu moc hodnotit, sama jsem básnický amatérský střevo. A píšu taky takový mixy (romantická křehkost, vyznání, erotika, jednoduchost, hrubost,jemnost -šupsem šuptam...), jako kdybych byla schizofrenní... :)

20.07.2011 10:29:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí