Soběslav (Dneska má svátek ...)

Soběslav (Dneska má svátek ...)

Anotace: Je hezké denně oslavovat, ovšem důsledky na sebe nedají dlouho čekat. To už kdysi dávno pochopil i Soběslav ...

Soběslav slavil rád a slavně -
vždyť cokoli dá se oslavit -
a slavil denně neúnavně,
zvykl si s dny se nemazlit.

Kdo znal ho, říkal: „Je to třída,
bez něj je párty pusté nic!“
Sláva ho zmohla, tak se vydal
bez velké slávy do Bohnic.




(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 08.08.2011
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí