Muška Boženka a Nikolka

Muška Boženka a Nikolka

Anotace: Jak se vydali na pařbu...

Seděla Boženka, u toho smradu,
seděla s Nikolkou, držely se vzadu.

Kamarádky obědvaly, měly hody,
Byla neděle, házely se do pohody,
chystaly se do hospody.

přečísly si pěšinky, protáhly řasy,
pěkně se ohákly, vyčíhly si trasy.

vydaly se na cestu, v putice daly si pivo,
rozjela se diskotéka, začalo být živo.

Boženka tancovala, nahlas zpívala,
veselá, s mušákem Kájou si užívala.

Mezitím střídali se frťani, Nikolka se opila,
začala zvracet, k záchodu se plazila.

Boženka řádila, opila se taky,
bylo jí zle, přestala reagovat na Kájovy tlaky.

Hledala Nikolku, očima bloumala,
zamířila na záchod,pěkně sebou cloumala.

Holky nakonec se našly,
na stejný záchod spolu zašly.

Společně hlavy zabořené v míse měly,
o konci zvracení obě dvě snily.

Vypláchly ústa a vydaly se domů,
vzájemně držely se, narážely do řady stromů.

Zklátila je kocovina, bylo jim špatně,
hlava bolela, včerejší den pamatovaly si matně.

Že nebudou pít, daly si slib,
dlouho střízlivěly, poučily se z vlastních chyb.
Autor nikoolkaaa, 08.08.2011
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí