sluníčková dáma

sluníčková dáma

Anotace: ??????????

Dnes jsem viděl paní
a zíral jsem v úžasu
víno uzavřené v dlani
a dlouhé vlasy do pasu

na hlavě měla kapesníček
a z něj krásnou čepičku
cigárko a popelníček
při poledním sluníčku

v plavkách venku
slunce pálí jako pec
v ruce hladí sklenku
nezná slovo nakonec

blažený výraz v tváři
dává vale kalendáři
říkám co to slunce
tabák a sklenka v ruce

ona že koleno jí bolí
a tím že se to zhojí
má už osmičku a šestku k tomu
to už stojí za poklonu
Autor Akyš, 18.08.2011
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo by řekl třeba vožungr a ty sluníčková dáma. To je moc hezký, jak to vidíš - hezky :)

19.08.2011 08:58:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí