Z Německa na neckách

Z Německa na neckách

Anotace: ---

Teče tady Rýn
na něm jede mandarín
v neckách ze svařených rýn
míří na ovocný rynek
koupit si pár mandarinek

vitamíny potřebuje
jeho synek
Hynek
jinak než se naděje
chytil by ty kurděje
Autor Ovádko, 19.08.2011
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí