Absolutní..

Absolutní..

Anotace: .. zbohatlík

Big Bang byl malér
nadstandartní
není paralel
důvod pádný

činu trikaře
z věcné říše
chci zpět, na jaře
lajf, být tiše

animák s tabu
žádný Disney
výhled z jeřábu
místopisný

prospektor zlata
všeho všudy
zpomalí tah
na knoflík rudý

nejdřív jde hmatem
po špendlíku
a se vším zlatem
pryč bez díků

zmizí, ať třískne
singularit
kolik chce, riskne
aurum sbalit

vesmír bez zlata
podprůměrný
šťastnější chvátá
do moderny

bez zlatých mincí
cihel, proutů..
v superpozici
sedí u koutu

na všem svém jmění
bohat v šeru
a ke zbláznění
sám.. v maléru
Autor Petbab, 08.09.2011
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Psavec, James Libustka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pádní je co?..nemá být pádný...nebo naopak třeba fádní..

14.09.2011 15:07:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí