Maxi porce limericků.

Maxi porce limericků.

Anotace: Nechce se mi vypisovat každý zvlášť :) Pěkné počtení :)

Sbírka: Limericky

Jedna dáma ze Stockholmu,
chtěla zavést novou normu.
"Kdo nenosí čepici,
ten nesmí na ulici!"
říká dáma ze Stockholmu.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Byl jeden dědeček z Moskvy,
co vyznával lásku broskvi.
Dlouho broskev miloval,
jako ženu si ji vzal.
Ten starý kasanova z Moskvy.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Jeden starý děda z Bosporu,
jezdíval Tour de France na voru.
Vymyslel nový prototyp,
vor 25 plus extra čip.
Ten starý závodník z Bosporu.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Jeden děda z Ázerbajdžánu,
od svojí babky dostal ránu.
Poprali se kvůli protéze,
kdo ji vyčistí posléze.
Ten starý dědula z Ázerbajdžánu.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Byl jeden dědeček z Austrálie,
představoval si, jak jednou shnije.
Snědí ho malí červíci,
skončí vyhozen v popelnici,
starý ubožák z Austrálie.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Jedna babička z Nepálu,
vařila v kotli svou šálu.
Kořenila ji kmínem
a zapíjela vínem,
tahle kuchařka z Nepálu.

(Vytvořeno minulý rok během vyučováni pod lavicí.)
Autor Rezkaaa, 10.09.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Fanosh, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji za body, a komentáře. Všechny limericky sem psala minulý rok ve škole hlava nebrala, a su ráda, že sem napsala aspoň něco :)

15.09.2011 22:40:00 | Rezkaaa

nějaké verše trochu kostrbaté, zvlášť ten "skončí vyhozen v popelnici"
ale obsah celkově se mi líbil :)

13.09.2011 08:26:00 | Fanosh

Rezko si skvělá...náramně sem se pobavil a zasmál od srdce.....háá!

11.09.2011 16:01:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí