Jídlo

Jídlo

Anotace: To jsem se zas dneska nadláb ...

Když se tak na sebe dívám
když faldy pod trikem skrývám
pozorujíc rostoucí pupek
před žrádlem nemám kam bych utek

Na každým kroku něco vaří
prožeru se až do stáří
do stařecký obezity
to jídlo musím omeziti

Žaludek podvázat, ledničku na zámek
přece ze mě nebude obtloustlý hamánek

Prý že trocha fyzické dřiny
na kterou jsem ale moc líný
prospěla by taky mému tělu...
...sakra co to tady melu...

vždyť já mám přece jídlo rád
nehodlám se ho jen tak vzdát
jsem mladý a krásný, plný síly
všichni doktoři se jistě mílí

pár procent tuku v tělě navíc
nezpůsobí vskutku pranic...
Autor Fungal, 12.10.2011
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: Rootness, tato22, Elisha, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, tuk je pěkná svině. :-)

11.02.2012 20:57:42 | CRASH

až tlustý budou hubený
hubený budou studený

14.10.2011 17:13:00 | Elisha

Lidi muzes klidne prastit,
co ti ríkaj – méne bastit.
Ac más tuku trochu více,
klidne jukni do lednice.

13.10.2011 00:11:00 | Ringo

Jen si dej, dokud můžeš:-)))

12.10.2011 21:40:00 | CULIKATÁ

:-))

12.10.2011 21:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí