Sbírka rýmovaček 2

Sbírka rýmovaček 2

Anotace: slabší nátury mi snad odpustí..:)

Sbírka: Rýmovačky

1.
Nádherné ráno!
Srdce ještě bije
Stromy se lámou
Venku zase chčije ..

2.
Usnulo dítko, usnula kočička
Už spí i pes, křeček a had
Usnula, maminka, tatínek babička
Tak už se pojď pomilovat!

3.
Na procházce cestou z krámu
Vidím chlapa jak jde z flámu
Ten má zase nakoupíno..
Ruma,fernet, pivo víno…

4.
Za okny fouká severák
Déšť v roli sebevraha
Vrhá se střemhlav, jenom tak
A mrakům sbohem dává
Autor Bean, 23.11.2004
Přečteno 941x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

2. a pak 1. - to jsou favoritky;-DDD

07.12.2007 17:49:00 | Žqáry

Prší, prší kyselina,
pohni se ty kůže líná.
Kočka z toho dávno líná.
Čí to je vinna,
že z nebe prší kyselina?

10.06.2007 19:45:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí