Lištička

Lištička

Anotace: Taková blbůstka vzniklá v hodině Tv.

Jednou si lištička koupila flaštičku,
chudáček maličká dostala opičku.
Motá se motá chuděra po lese,
ach, kdo jí asi domů donese?
Chytroučká lištička má spoustu nápadů,
zkouší teď opilá choditi pozadu.
Jeden krok, druhý krok a pak je pád,
osud tu lištičku neměl moc rád.
Jelikož byla opravdu chytrá,
zašla na hrad za ministrem vnitra.
Od něho získala adresu domu,
kde bydlel ministr a zdravotník k tomu.
Hučela do něho přes celý den,
až jí ten necita vyhodil ven.
Ministr vzal si však od lišky nápad,
na flašky napsat "Pozor! Způsobuje pád".
Autor Tomáš~2, 16.02.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

K. C. Strangelove > Vždyť ale byla opilá.. :)

10.05.2006 21:40:00 | Tomáš~2

Tak nevím, jestli byla opravdu chytrá, když šla za ministrem, to se mi s chytrostí u nás neslučuje.

10.05.2006 17:05:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí