Veverka

Veverka

Anotace: Tak a když jsem přidal Lištičku, tak Veverka musí jít zákonitě s ní.

Chtěla si veverka zakoupit oříšky,
vybrala na to z účtu všechny šišky.
V malinkém domečku pantáty medvěda,
koupila za šišky šat místo oběda.
Nezbylo na účtu veverce šišek,
musela upustit od vkladních knížek.
V šatičkách veverka nemůže na stromy,
jídelní řetězec čekají pohromy.
Živí se odteďka na louce kořínky,
žaludek veverky nečekaj dožínky.
Veverka v šatičkách cítí se dámou,
chtěla by se plnit kvalitní stravou.
Musí se rozmyslet zda-li chce šatičky,
a nebo k večeři borové šištičky.
Zatím však neví, musí se rozhodnout,
žaludek s krásou se nemůže dohodnout.
Autor Tomáš~2, 16.02.2006
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chjooooo :-)

16.02.2006 11:42:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí