Sbírka rýmovaček 4

Sbírka rýmovaček 4

Anotace: nezlopte se na me..:))

Sbírka: Rýmovačky

yo yo ti mladí..

Na diskošce chvilky něhy
cítili se jako v nebi
děti, děti kam ten kvap?
po 9 měsících
navštívil je
čáp..

osud některých mužů

Měl jsem byt, to byla věc
postel, WC, teplá strava
teď je ze mě bezdomovec
zahnula mi…. drahá…

U nich doma...

Táta křičí, lamentuje
kastrol vzduchem poletuje
na koberci nepořádek
maso, zelí, brambor řádek
k obědu zas bude párek..

Opilec

Nalijte mi štamprličku
opičku mám za chviličku
počkat, počkat zas né tolik!
nejsem přeci alkoholik…
no tak dobráá ještě jednu
stejně už se sám nezvednu..
Autor Bean, 28.11.2004
Přečteno 1197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

To byl ale trotl,
ihned rychle zkrotl,
jak spatřil mou ženu.
Klepal se jak osika,
na lidi byl nešika,
a teď je pryč v nedohlednu.

10.06.2007 19:50:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí